به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'محمدصادق اكبری' روز یكشنبه در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی حضرت علی اكبر(ع) در برج میلاد تهران اظهار داشت: برپایی چنین جشنواره ای سبب شد تا جوانانی كه در گذشته كمتر در دایره رصد مسئولان قرار گرفته بودند به نحو شایسته ای شناخته و در رشته ها و توانایی های خاص خود تقدیر شوند.
اكبری تاكید كرد انتخاب جوان برتر در حوزه های كشاورزی، روستایی، كارآفرینی، سرباز، فعال اجتماعی و جوان دارای توانایی خاص و همچنین عرصه های فرهنگی و هنری نشان از نگاه ممتاز مسئولان و داوران در برگزاری این جشنواره است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و دبیر كل جشنواره ملی حضرت علی اكبر(ع) گفت: جشنواره حضرت علی اكبر تلاش می كند تا با گسترده كردن انتخاب جوان برتر شعار ما می توانیم را در عرصه های مختلف فعالیت جوان ایرانی به نمایش گذاشته و با معرفی الگوهای موفق از جوانان این سرزمین پهناور در اقصی نقاط كشور توانمندی، كارآمدی و خلاقیت آنان را بیش از گذشته به جامعه نشان دهد.
اكبری با اشاره به تشكیل شورای هماهنگی جشنواره ملی حضرت علی اكبر از شانزدهم اسفندماه سال گذشته افزود: از ویژگی های ممتاز این جشنواره عملیاتی كردن نگاه فرا بخشی در پیگیری مسائل مرتبط با حوزه جوانان است.
وی گفت: این مساله باعث شد تا براساس مصوبه جلسه سی و سوم شورای عالی جوانان تمام دستگاه های اجرایی در كشور با دیدگاه تخصصی برنامه ریزی های خود را از نظر كیفی برای برگزاری موفق و تاثیرگذار این جشنواره صورت دهد.
اكبری اضافه كرد: در نتیجه نهادهای اجرایی موفق شدند تا هشت جشنواره موضوعی را با مسئولیت خود در 15 محور برگزار كند.
وی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جمعیت هلال احمر، شورای عالی ایرانیان، جهاد دانشگاهی و نیروهای مسلح تقدیر كرد و گفت: این دستگاه ها به همراه دبیران و هیات داوران جشنواره های موضوعی بی وقفه برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره ملی حضرت علی اكبر به شكل شبانه روزی تلاش كردند.
اجتمام**9134**9105**1569